Over ons

Alice
Welkom bij Ak-Creations hier vertel ik meer over ons.

Hoi allemaal,

Mijn naam is Alice Kok en ik ben de trotse eigenaar van een kleinschalig bedrijf dat zich richt op het maken van o.a. dierbare herinneringen.

 Wat mij onderscheidt is mijn vermogen om dierbare herinneringen te creëren, zelfs aan overleden dierbaren. Het maken van epoxy producten biedt een unieke en duurzame manier om geliefde herinneringen levend te houden. Of het nu gaat om het inbedden van objecten of het maken van sieraden, ik zorg ervoor dat elk stuk een persoonlijke en betekenisvolle impact heeft.

 Dit stelt mensen in staat om hun favoriete foto’s op een creatieve manier te tonen en te koesteren. Een van mijn specialiteiten is het verwerken van foto’s op leisteen. Het natuurlijke karakter van dit materiaal, in combinatie met de diepte en helderheid van de foto’s, zorgt voor een prachtig uniek resultaat dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Ik nodig jullie graag uit om een kijkje te nemen in mijn creatieve wereld en te ontdekken hoe ik jullie kan helpen bij het bewaren van dierbare herinneringen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat elke herinnering een tastbaar en blijvend aandenken wordt.

Bedankt voor jullie aandacht en ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken!

Met vriendelijke groet,

Alice

 

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag: 09:00 – 18:00

Dinsdag: 09:00 – 18:00

Woensdag: 09:00 – 18:00

Donderdag: 09:00 – 21:00

Vrijdag: 09:00 – 21:00

Zaterdag: 09:00 – 18:00

Zondag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij Webwinkel Keurmerk.

De waardering van ak-creations.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 12 reviews.