Kinder shirt met illustratie

13.95

Het kindershirt met illustratie of tekst is een unieke toevoeging aan de garderobe van uw kind. Dit shirt is ontworpen en bedrukt met aandacht voor detail en is van hoge kwaliteit.

Het shirt is voorzien van korte mouwen en is gesneden en genaaid voor een comfortabele pasvorm.

Het ontwerp van het shirt kan worden gepersonaliseerd met een illustratie of tekst die u zelf kiest. Wij kunnen u helpen bij het creëren van een ontwerp dat perfect past bij de smaak en stijl van uw kind.

Het bedrukken van het shirt gebeurt met behulp van hoogwaardige technologieën die ervoor zorgen dat de kleuren helder en levendig blijven, ook na meerdere wasbeurten.

Dit basic kindershirt is perfect voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en toch duurzaam genoeg is om lang mee te gaan.

Artikelnummer: Ak0045 Categorie: Tags: , , ,

Samengevat biedt ons kinder shirt met illustratie of tekst, een unieke kans om een shirt te creëren dat perfect past bij de persoonlijkheid en stijl van je kind. Het is een geweldige aanvulling op de kledingkast van je kind en is ook leuk om cadeau te geven.

Kindermaten

104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170, 176

Kleur

Andere Kleur, Rood, Wit, Zwart