Hangemaakt Dienblad epoxy

19.95

Het handgemaakte epoxy dienblad in elke gewenste kleurencombinatie is de perfecte toevoeging aan je interieur. Met de mogelijkheid om de kleuren volledig naar jouw wensen aan te passen, biedt dit de ideale combinatie van functionaliteit en persoonlijke stijl.

Elk dienblad wordt ambachtelijk vervaardigd met behulp van hoogwaardige epoxyhars. Deze duurzame en stevige materiaalkeuze zorgt ervoor dat het dienblad bestand is tegen dagelijks gebruik en lang meegaat. Bovendien is het volledig waterbestendig, waardoor het perfect is voor het serveren van drankjes.

Wat dit dienblad echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de kleuren aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu een minimalistische look wilt creëren met neutrale tinten of juist wilt gaan voor felle, opvallende kleuren: met dit materiaal zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een creatie dat volledig aansluit bij jouw stijl en interieur.

Artikelnummer: ak011 Categorie: Tags: , ,

De glanzende afwerking van de epoxyhars zorgt voor een moderne en luxueuze uitstraling. Het  kan worden gebruikt als een opvallend middelpunt op een salontafel, een handige organizer in de keuken of zelfs als een elegant dienblad voor het serveren van gasten.

Kies voor een uniek en persoonlijk product met het handgemaakte epoxy in elke gewenste kleurencombinatie. Voeg stijl toe aan je interieur en geniet van de praktische en decoratieve voordelen die dit dienblad te bieden heeft.

 

Wanneer u een product ontvangt raden we u aan deze nog minimaal 1 week op een gladde ondergrond te laten uitharden. Dit om schade aan het product te voorkomen.